Kanelsnurrer med vaniljekrem

For å lage disse kanelsnurrene, bruker jeg grunnoppskriften som du finner her.

Viss du deler grunnoppskriften i 4, får du ca 30 boller ut av oppskriften.

Fyll til ca 30 boller:

Kanelfyll:

250 g smør

250 g sukker

4 ss kanel

Rør alt dette sammen i en bolle.

Kjevle ut deigen:

Smør utover kanelfyllet:

Rull sammen og del opp i stykker:

Legg bollene på stekeplater og la bollene etterheve i 20-30 min. Etter heving, presser du ned en grop i midten (viktig at dette gjøres etter heving så ikke vaniljekremen flyter utover):

Ha vaniljekrem i midten av bollene og strø over perlesukker. Jeg bruker ferdig Piano vaniljekrem og svensk perlesukker (den svenske er hvit, mens den norske er blank). Du kan også fint lage hjemmelaget vaniljekrem og bruke norsk perlesukker.

Stekes på 230 grader, nederst i ovnen i 7-8 minutter.

Disse bollene er fine å fryse. Når de skal serveres: ta de opp av fryseren, sett bollene inn i en kald stekeovn, sett stekeovnen på 100 grader (varmluft) og la de stå i ovnen i 10-15 minutter.

About

No Comments

Leave a Comment