Mangomakron (essens)

Bruk denne grunnoppskriften og tilsett ønsket farge i marengsen.

Fyll med denne kremen:

krem:

75g melange

0,5ts vaniljesukker

1,5dl melis

75g philadelphia naturell

Noen dråper mango-essens (jeg bruker LorAnn som vist nedenfor).

Ha melange og vaniljesukker i en mikser og miks dette hvitt og luftig. Ha i melis og Philadelphia. Smak til med essens. Bruker du LorAnn, så er denne veldig sterk. Ta derfor noen veldig få dråper om gangen, og smak deg til hvor sterk mangosmak du vil ha..

Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.

Sett makronene sammen. Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

About

No Comments

Leave a Comment