Kokosmakron

Bruk denne grunnoppskriften og tilsett ønsket farge i marengsen.

Fylte med denne kremen:

Kokoskrem:

150g hvit sjokolade

0,7 dl kokosmelk

50g melange

Jeg bruker denne kokosmelken fra Rema 1000.

Ha kokosmelk og sjokolade i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.

Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt. Pisk den opp før du har kremen i en sprøytepose.

Fyll makronene.

Sett makronene sammen. Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

About

No Comments

Leave a Comment