Ananasmakron (ostekrem)
Bruk denne grunnoppskriften og tilsett ønsket farge i marengsen.
Fyll med denne kremen:
Ananaskrem:
75g melange
0,5ts vaniljesukker
1,5dl melis
75g philadelphia naturell
30g frysetørket ananas
Frysetørket ananas kan du bestille på nett (for eksempel på tights.no):
Ha melange og vaniljesukker i en mikser og miks dette hvitt og luftig. Ha i melis og Philadelphia. Finhakk den frysetørkede frukten og vend inn i ostekremen.
Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.
Sett makronene sammen. Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.
Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.
No Comments