Ananasmakron (ostekrem)

Bruk denne grunnoppskriften og tilsett ønsket farge i marengsen.

Fyll med denne kremen:

Ananaskrem:

75g melange

0,5ts vaniljesukker

1,5dl melis

75g philadelphia naturell

30g frysetørket ananas

Frysetørket ananas kan du bestille på nett (for eksempel på tights.no):

Ha melange og vaniljesukker i en mikser og miks dette hvitt og luftig. Ha i melis og Philadelphia. Finhakk den frysetørkede frukten og vend inn i ostekremen.

Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.

Sett makronene sammen. Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

About

No Comments

Leave a Comment