Pistasjmakron
Jeg elsker pistasj og disse gir en perfekt grønnfarge til julefatet. Følg denne grunnoppskriften , erstatt 50g mandelmel med malt pistasjnøtter (usaltet) og farg makronene grønne. Her er oppskriften på kremen jeg bruker:
Sjokolade og pistasjkrem:
0,5 boks nutella
55g hakka pistasjnøtter (usaltet)
Bland nutella og pistasj i en bolle.
Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.
Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.
Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.
.
No Comments