Pistasjmakron

Jeg elsker pistasj og disse gir en perfekt grønnfarge til julefatet. Følg denne grunnoppskriften , erstatt 50g mandelmel med malt pistasjnøtter (usaltet) og farg makronene grønne. Her er oppskriften på kremen jeg bruker:

img_2516

Sjokolade og pistasjkrem:

0,5 boks nutella

55g hakka pistasjnøtter (usaltet)

img_2517

img_2518

Bland nutella og pistasj i en bolle.

img_2524

Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.

Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

.

About

No Comments

Leave a Comment