Makroner – Ferrero Rocher

Ferrero Rocher er utrolig godt! Måtte bare prøve å lage en makron med denne smaken. Begynn med å lage makroner av denne grunnoppskriften. Jeg hadde i 1 ss kakao + brun farge i marengsen. Da makronene var ferdig stekt, hadde jeg litt gullfarge på. Fylte med denne kremen:

Fyll:

5 toppet spiseskjeer nutella

50 g hasselnøtter

40 g vaffelkjeks

Hakk hasselnøtt i mindre biter. Jeg bruker herb chopperen fra tupperware:

IMG_3159

Jeg brukte disse vaffelkjeksene til denne oppskriften:

IMG_3161

Knus kjeksene med hendene dine:

IMG_3162

Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt:

IMG_3163

Bruk to teskjeer til å fylle makronene med kremen.

Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

IMG_3279

About

No Comments

Leave a Comment