Makroner – Ferrero Rocher
Ferrero Rocher er utrolig godt! Måtte bare prøve å lage en makron med denne smaken. Begynn med å lage makroner av denne grunnoppskriften. Jeg hadde i 1 ss kakao + brun farge i marengsen. Da makronene var ferdig stekt, hadde jeg litt gullfarge på. Fylte med denne kremen:
Fyll:
5 toppet spiseskjeer nutella
50 g hasselnøtter
40 g vaffelkjeks
Hakk hasselnøtt i mindre biter. Jeg bruker herb chopperen fra tupperware:
Jeg brukte disse vaffelkjeksene til denne oppskriften:
Knus kjeksene med hendene dine:
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt:
Bruk to teskjeer til å fylle makronene med kremen.
Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.
Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.
No Comments