Krokanrullmakroner
Sjokolademakroner er en klassiker! Jeg ville prøve noe nytt og valgte derfor å bruke krokanrull i denne makronen. Kjempegodt! Brukte denne grunnoppskriften og tilsatte 1 ss kakao + brun farge fra Wilton i marengsen. Fylte med denne kremen:
Krokanfyll:
2 pakker krokanrull
0,7 dl fløte
50g melange
Finn frem alle ingrediensene.
Ha fløte og krokanrull i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.
Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt og fått en kremette konsistens. Bruk to teskjeer til å fylle makronene med fyllet.
Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.
Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.
No Comments