Smoothie

Jeg bestemte meg for ca en mnd siden at det var på tide å slutte å snuse! Jeg holdt på med snus i ca 10 år, så lett er det ikke akkuratt. Det verste var de 2-3 første ukene! En ting som hjalp meg veldig var faktisk smoothie! Når suget ble for ille, lagde jeg meg rett og slett en smoothie. Og det hjalp! Nå har jeg vært snusfri i over en mnd.

Smoothie er jo dessuten utrolig godt! Og et godt alternativ til godteri og annet tull. Nå som det begynner å bli litt varmt ute, er det jo bare luksus å sitte ute i solen og kose seg med en smoothie. Jeg fikk en «smoothie to go» maskin av en kompis og den er jo bare kjempe grei! Lager smoothie rett i en drikkeflaske. Slik lager jeg smoothie:

Jeg har kjøpt masse frukt som jeg har kuttet opp og fryst. Når jeg skal fryse det, så legger jeg all den oppkuttede frukten på en stekeplate i fryseren. Gjør dette slik at ikke frukten blir fryst i en diger klump.

0

 

Fryseren min er fylt opp med frukt og bær: jordbær, bringebær, blåbær, bjørnebær, mango, kiwi, mango og banan.

1

 

Fyller drikkeflasken med den frukten jeg vil ha og fyller på med juice. Jeg liker å bruke tropisk juice eller ananas juice.

23

 

Setter på maskinen og ta-da! Smoothie klar til å drikkes.

4 5

 

En av mine favoritter er denne: kiwi, mango, banan og ananas. Må prøves!

6 (mango, ananas, kiwi, banan

 

IMG_3088

Litt penere i glass når det skal serveres til gjester.

About

No Comments

Leave a Comment