Farger/dust o.l

Det finnes masse å velge mellom når det kommer til farger o.l til kakebaking. Her er noe av det jeg liker å bruke:

 

Farger:

IMG_1395 IMG_1394

Når jeg har farget marsipan/fondant/kakebunner o.l har jeg alltid brukt Wilton sine farger og er veldig fornøyd med disse. De er veldig drøye så de holder lenge. Wilton har masse forskjellige farger man kan velge mellom og disse pleier jeg å kjøpe på Jernia, Kitchn eller Traktøren. Er også veldig glad i Icing color organizer boksen min. Denne er også fra Wilton og er derfor tilpasset disse fargene.

Dust:

IMG_1356

Dust syns jeg er veldig fint å bruke på pynt for å gi kaka litt ekstra. Jeg syns Rainbow Dust merket er veldig bra. Disse har jeg kjøpt på Jernia og Traktøren. Du kan enten duste kakepynten ved hjelp av en tørr pensel eller blande ut dusten i litt sprit og bruke det som maling.

Diverse:

IMG_1362

Fargepenner er greit å ha viss du bare skal tegne litt eller skrive på kaken din. Disse er litt tykke, så viss du vil ha en tynnere skrift anbefaler jeg å heller bruke en pensel og icing farge.

IMG_1368

Når jeg skriver på kaker eller maler på figurer og lignende, bruker jeg en palett som vist på bildet. Jeg blander ut litt Wilton farge eller dust med litt sprit og bruker pensler til å male på fodanten/marsipanen. Du kan også blande ut med vann, men sprit (for eksempel vodka) vil tørke fortere.

About

No Comments

Leave a Comment