Kremet pasta med bacon og kylling
Jeg elsker italiensk mat, og kremet pasta er en favoritt! Dette er min egen kombinasjon:
3 fedd hvitløk
1/2 løk (liten)
200 g fersk sopp
300 g kyllingfilet
175 g baconbiter
200 g blomkål
400 g tagliatelle (eller annen pasta etter ønske)
4 eggeplommer
125 g revet parmesan (fersk)
1 1/2 dl matfløte
3 ss rømme
3 ss baconost
Hvitløk og løk hakkes i små biter. Sopp og kylling deles i mindre biter. Løk, hvitløk, sopp, kylling, og bacon stekes i en panne (i flere omganger) og settes til sides.
Blomkål deles i biter og kokes. Siles av og settes til side.
Tagliatelle (eller annen pasta) kokes etter anvisning på pakken. Sil pastaen og hell over litt nøytral olje (så den ikke skal klistre seg). Ha eggeplommer, parmesan og fløte i en bolle og miks dette sammen. Hell det over den varme pastaen og bland godt.
Tilsett rømme + baconost og bland godt. Ha oppi resten av ingrediensene og server med det samme.
No Comments