Kremet pasta med bacon og kylling

Jeg elsker italiensk mat, og kremet pasta er en favoritt! Dette er min egen kombinasjon:

 

3 fedd hvitløk

1/2 løk (liten)

200 g fersk sopp

300 g kyllingfilet

175 g baconbiter

 

200 g blomkål

400 g tagliatelle (eller annen pasta etter ønske)

 

4 eggeplommer

125 g revet parmesan (fersk)

1 1/2 dl matfløte

 

3 ss rømme

3 ss baconost

 

Hvitløk og løk hakkes i små biter. Sopp og kylling deles i mindre biter. Løk, hvitløk, sopp, kylling, og bacon stekes i en panne (i flere omganger) og settes til sides.

Blomkål deles i biter og kokes. Siles av og settes til side.

Tagliatelle (eller annen pasta) kokes etter anvisning på pakken. Sil pastaen og hell over litt nøytral olje (så den ikke skal klistre seg). Ha eggeplommer, parmesan og fløte i en bolle og miks dette sammen. Hell det over den varme pastaen og bland godt.

Tilsett rømme + baconost og bland godt. Ha oppi resten av ingrediensene og server med det samme.

IMG_5541

About

No Comments

Leave a Comment