Pizzasnurrer

Pizzasnurrer er kjempegodt og kjempegreie å fryse! Fylte nettopp opp fryser med blandt annet masse av disse. Jeg liker når det er masse godt fyll i pizzasnurrene, så mine er litt store. Når jeg baker disse, lager jeg ofte en hau! Her er den oppskriften jeg pleier å bruke:

 

Pizzadeig (ca 70 pizzasnurrer):

4 pakker fersk gjær (200 g)

12 dl vann (lunkent)

ca 3,5 l mel

2 ss salt

8 ss olje

Rør ut gjæren i fingervarmt vann. Ha dette oppi en stor bolle. Bland oppi salt og olje. Ha litt og litt mel oppi og elt deigen til en jevn og fin deig. Sett deigen til heving i ca 30 minutter.

 

Fyll:

4 kjøttdeiger (4 x 400 g)

2 pakker fersk champinjong

2 bokser mais

3 løk

3 hvitløk

2 pizzasaus (2 x 300 g)

Revet ost (ca 1500 g)

Baconbiter (ca 500 g)

Strimlet skinke (ca 500 g)

 

Dette fyllet er det jeg liker best, men det er bare å fylle snurrene med det du selv liker best. Jeg begynner med å hakke løk. Jeg bruker da en genial dings fra tupperware! Den hakker løk i bittesmå biter på null komma niks! Kjempe greit. ExtraChef fra tupperware:

1 2

3

Etter dette tar jeg å steker kjøttdeig/løk sammen, steker bacon og steker soppen. Har alle ingrediensene i boller så det er lett tilgjengelig for meg:

4

 

Når deigen har hevet i ca 30 minutter, deler jeg deigen i 5 like store deler og kjevler hver del ut til en stor firkant. Dekker bunnen med fyll:

5

Ruller pizzaen sammen og kutter den opp i passe store biter:

6

Legger snurrene på en stekeplate dekket med bakepapir, og topper med litt ekstra ost:

7

Steker snurrene midt i ovnene på 225 grader i 15-20 minutter. Slik ser de ut når de er ferdig:

8

 

Disse snurrene er fine å fryse. Når de skal serveres: ta de opp av fryseren, sett snurrene inn i en kald stekeovn, sett stekeovnen på 100 grader (varmluft) og la de stå i ovnen i ca 15 minutter.

About

No Comments

Leave a Comment