Zila kake

I Ungarn lager de noen veldig spesielle kakeformer kalt Zila-former. Jeg har lenge ønsket meg en av disse, og til bursdagen min fikk jeg en av en kompis. Var veldig spent på denne formen og klarte ikke å vente lenge med å prøve den ut! Til min første prøvekake, valgte jeg å lage en av yndlingskakene min: pasjonsfruktostekake. Oppskriften jeg brukte finner dere her.

12

Her er slik formen ser ut. Jeg smørte den godt med matfett før jeg fylte den. Valgte å feste halve jordbær opp mot kanten av formen.

3

Deretter fylte jeg den med ostekrem og satt den i kjøleskapet til den var stiv.

45

Jeg lagde kjeksbunnen for seg selv og hadde den på et fat. Snudde ostekaken oppå, og fikk den veldig enkelt og greit ut av formen. Fylte hullene med pasjonsfruktgele.

67

Pyntet med litt frukt og bær. Ble den ikke kul? Elsker denne formen! Kommer til å bruke den mye fremover. Neste gang kommer jeg nok til å feste en springform til silikondelen for å få en litt høyere kant.

Formen er kjøpt her: http://linneeas.no/

About

1 Comment

Leave a Comment