Babyshower for Gry

For litt siden arrangerte jeg et babyshower for en venninne av meg som skal få barn nummer 2. Hun venter barn i slutten av Januar, og jeg ville overraske henne skikkelig med et babyshower. Jeg inviterte henne med på shopping (hun skulle komme innom meg så vi kunne kjøre sammen), og hun ble ganske så overrasket da hun ble møtt av en gjeng jenter som ventet på henne. Jeg hadde laget kake, bleievogn, dekorert hjemme og laget en hau med leker vi skulle gjennom. Her er noen av bildene fra dagen hennes:

3

2 1

Dette var kaken jeg laget til henne. 20 cm red velvet cake med ostekrem. Pynt i fondant. Silhuetten har jeg kuttet ut for hånd.

4

Jeg hadde lyst til å lage en litt anderledes «bleiekake» (ikke vanlig etasjekake). Så da laget jeg en bleievogn. En av lekene i babyshoweret var å gjette hvor mange bleier jeg hadde brukt for å lage denne. De fleste gjettet rundt 40 bleier, og ble ganske overrasket da jeg sa at det faktisk var 78 bleier i denne vognen.

5 6

Venninnen min vet enda ikke kjønnet til den kommende prinsen/prinsessen, så da måtte jeg dekorere med litt av hvert av farger.

About

No Comments

Leave a Comment