Mokkabønnemakroner

Jeg elsker mokkabønner, så til jul måtte jeg ha disse. Brukte denne grunnoppskriften og tilsatte 1 ss kakao + brun farge fra Wilton i marengsen. Fylte med denne kremen:

 

Stratoskrem:

150g mokkabønner

0,7 dl fløte

50g melange

 

Ha fløte og mokkabønner i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.

Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt. La kremen stå i romtemperatur en liten time før du rører den opp og har kremen i en sprøytepose.

Klipp hull i enden av posen og spøyt ut en topp med krem på makronene slik:

Sett makronene sammen. Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

No Comments

Leave a Comment