Stratosmakroner

Sjokolademakroner er en skikkelig klassiker! Brukte denne grunnoppskriften og tilsatte 1 ss kakao + brun farge fra Wilton i marengsen. Fylte med denne kremen:

 

Stratoskrem:

1 plate stratos (150g)

0,7 dl fløte

50g melange

 

Ha fløte og stratos i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.

Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt. Rør den opp og ha kremen i en sprøytepose.

IMG_0479

Klipp hull i enden av posen og spøyt ut en topp med krem på makronene slik:

IMG_0481

Sett makronene sammen. Oppbevares i kjøleskapet (holdbare 1-2 uker), eller fryses frem til servering (tiner på 10-15 minutter). Supert å ha i frysen ved uventede gjester!

IMG_0532