Pasjonsfruktmakroner

Følg denne grunnoppskriften. Jeg valgte å farge disse makronene lilla, rett og slett fordi jeg forbinner lilla med pasjonsfrukt. Pasjonsfrukt er utrolig godt! Og passer kjempegodt i makroner. Her er oppskriften jeg bruker til denne makronen:

 

Pasjonsfruktkrem:

4 eggeplommer

45 g usaltet smør

60 g sukker

0,75 dl pasjonsfrukt (innholdet av ca 4 pasjonsfrukter)

1 plate gelatin

 

Legg gelatinen i bløt og sett denne til sides. Ha alle de andre ingrediensene i en gryte.

2

La blandingen tykne over svak varme. Det er viktig at du rører hele tiden. Den skal da se slik ut:

3

Ta gryten av pannen og rør ut gelatinen. Avkjøl kremen og sett den i kjøleskapet (gjerne over natten). Etter noen timer i kjøleskapet, vil den ha stivnet og se slik ut:

4

Fyll kremen i en sprøytepose, og fyll makronene. Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

IMG_3284

No Comments

Leave a Comment