Bryllupskake

2014-07-12 10.43.35 2014-07-12 10.43.17

DSC_0057 DSC_0058

Sommer 2014 fikk jeg spørsmål om å lage min første bryllupskake. Syns dette var veldig gøy, men hadde aldri laget en så stor kake før så gruet meg litt. Brudeparet ville ha en tre etasjes kake med masse blå/hvite blomster og diamantmønster på kaken. Denne sommeren var jo unormalt varm så dette skulle ikke bli lett! Jeg lærte meg en del nye blomster og fikk laget masse pynt uten noen særlig problemer. Så kom dagen da jeg skulle lage kakebunnene og trekke kakene. Den ene kaken falt sammen så jeg måtte lage en ny, lokkene bare sprakk og pynten ville ikke henge. Det var rett og slett for varmt. Det endte med at jeg måtte døgne for å få ferdig kaken og for å få den til å se presentabel ut. Det ble en kake til slutt, men på grunn av alle problemmene ble den ikke helt slik jeg ville. Brudeparet var i det minste fornøyd med både smak og utseende og det er jo det viktigste.

 

DSC_0062 DSC_0059

About

No Comments

Leave a Comment