Legokake

IMG_1025

IMG_1030

IMG_1026

Mine brødre feiret bursdagen sin sammen så da måtte jeg jo lage en kake. Ikke like lett å lage en felles kake til en som blir 16 og en som blir 35. Jeg tenkte at lego er jo en ting alle gutter lekte med da de var mindre så jeg bestemte meg for å dekorere med legoklosser. Den eldste broren min pleide å spille tuba og min yngre bror spiller trompet/kornett (derfor holder legofigurene instrumenter). Charlottes sjokoladekake med pynt i mmf og fondant.

About

2 Comments

 • Inger Opedal Paulsrud 19. oktober 2019 at 14:32 Reply

  Hei!
  Hvordan lagde du trompet og tuba?
  Hvor fikk du evt. tak i former?

  • elca 21. mars 2020 at 22:38 Reply

   Hei :) Kjøpte form på ebay. Søk på «musical instrument cake mold» på ebay, så skal du få opp flere.

Leave a Comment