Snuskake

IMG_0813 IMG_0811

IMG_08122012-11-16 23.23.26

Da min stefar skulle feire 60års dagen sin høsten 2012, ville jeg lage en kake for å overraske han. Han har ikke så mange hobbyer, så jeg var usikker på hva jeg skulle lage til han. Jeg syns det å lage kake til mannfolk ofte er det vanskeligste. Min mor kom på ideen om å lage en snuskake. Dette hadde jo vært ganske enkelt, hadde det ikke vært for at han snusete general. Denne har jo selvfølgelig fler detaljer enn de andre snusboksene, men det ble da en snuskake.

 

Jeg måtte stjele snusboksen hans for å ha noe å se på og han ble ganske furten fordi han trodde jeg bare stjal snus fra han uten å spørre. Da jeg gav han kaken skjønte han hvorfor jeg trengte boksen. Han ble ganske så fornøyd med den ekstra gaven.

 

About

No Comments

Leave a Comment