Kokosmakron
Bruk denne grunnoppskriften og tilsett ønsket farge i marengsen.
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20201130_193659-768x1024.jpg)
Fylte med denne kremen:
Kokoskrem:
150g hvit sjokolade
0,7 dl kokosmelk
50g melange
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20210728_230916-768x1024.jpg)
Ha kokosmelk og sjokolade i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20210728_231218-768x1024.jpg)
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20210728_231723-768x1024.jpg)
Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt. Pisk den opp før du har kremen i en sprøytepose.
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20201130_212320-768x1024.jpg)
Fyll makronene.
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20210729_161831-768x1024.jpg)
Sett makronene sammen. Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.
Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20201130_213838-768x1024.jpg)
![](http://bakeverden.no/wp-content/uploads/2022/02/20210729_162955-768x1024.jpg)
No Comments