Raffaellomakroner (kokos)

Raffaello er en slags kokosversjon av Ferrero Rocher som jeg pleier å kjøpe når jeg er i Sverige. Kjempe god! Begynn med å lage makroner av denne grunnoppskriften. Fyll med denne kremen:

 

Raffaellokrem:

1 stor eggehvite

0,5 dl sukker

55 g kokosmasse

50 g hasselnøtter

30 g vaffelkjeks

 

Hakk hasselnøtter i små biter:

IMG_3159

Knus vaffelkjeks i små biter:

IMG_3162

Ha eggehvite og sukker i en mikser og pisk til stiv marengs (tar 10-15 minutter). Ser da slik ut:

1

Ha resten av ingrediensene i marengsen:

2

Bland dette godt sammen:

3

Bruk to teskjeer til å fylle makronene med kremen. Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

IMG_3300

Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar