Krokanrullmakroner

Sjokolademakroner er en klassiker! Jeg ville prøve noe nytt og valgte derfor å bruke krokanrull i denne makronen. Kjempegodt! Brukte denne grunnoppskriften og tilsatte 1 ss kakao + brun farge fra Wilton i marengsen. Fylte med denne kremen:

Krokanfyll:

2 pakker krokanrull

0,7 dl fløte

50g melange

Finn frem alle ingrediensene.

1

Ha fløte og krokanrull i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.

2

Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt og fått en kremette konsistens. Bruk to teskjeer til å fylle makronene med fyllet.

3

Når makronene er fylt, oppbevares de i en lufttett boks i kjøleskapet i minst et døgn før de fryses/serveres. Dette gir makronene tid til å «sette» seg. Når makronene er nystekte, vil de være sprø. Men når de er fylt og får tid til å sette seg i kjøleskap, vil de få den gode og myke konsistensen de skal ha.

Etter de har fått satt seg, kan de enten serveres eller fryses ned. De holder i flere måneder i fryseren og kan derfor lages i god tid før servering.

IMG_3256

About

No Comments

Leave a Comment