Krokanrullmakroner

Sjokolademakroner er en klassiker! Jeg ville prøve noe nytt og valgte derfor å bruke krokanrull i denne makronen. Kjempegodt! Brukte denne grunnoppskriften og tilsatte 1 ss kakao + brun farge fra Wilton i marengsen. Fylte med denne kremen:

 

Krokanfyll:

2 pakker krokanrull

0,7 dl fløte

50g melange

 

Finn frem alle ingrediensene.

1

Ha fløte og krokanrull i en gryte og varm dette opp over svak varme til all sjokoladen har smeltet. Ta gryten av platen og rør ut smøret.

2

Sett sjokoladekremen kaldt (gjerne over natten) til den er helt avkjølt og fått en kremette konsistens. Bruk to teskjeer til å fylle makronene med fyllet.

3

Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

IMG_3256

Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar