Middagsmuffins med bacon

Enkle, gode middagsmuffins som er fine å fryse. Supert å ha med seg på tur. Oppskrift til ca 20 muffins.

Oppskrift:

7,5dl hvetemel

3ts bakepulver

0,5ts salt

3 egg

3dl melk

150g melange

125g revet parmesan

50g revet ost + revet ost på til topping

150g baconterninger

vårløk

Ha mel, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett 50g ost, parmesan, bacon og vårløk og bland godt. Smelt smør, ha smøret i melken og bland i eggene. Ha blandingen i bollen med det tørre og bland godt.

Fyll muffinsformer ca 3/4 fulle med røren (bruk gjerne muffinsbrett så muffinsene holder formen). Topp med litt revet ost. Stek muffinsene i ca 15 minutter midt i ovnen på 200 grader. Avkjøles på rist.

Fine å fryse. Tines på 100 grader i 10-15 minutter i ovnen.