Mangomakron

Mango er en av mine favorittfrukter! Den gir en veldig søt, men god makron. Følg denne grunnoppskriften og farg makronene i ønsket farge. Jeg farget dem turkiset for å skille dem fra sitron/appelsinmakronene mine. Jeg fylte de med denne kremen:

 

Mangokrem:

4 eggeplommer

45 g usaltet smør

30 g sukker

0,75 dl mangosaft (fra ca 1 mango)

1 plate gelatin

 

Kutt opp mangoen og ha de i en kutter/blender. Jeg bruker en av kutterne til Tupperwear. Kjør til du har en fin puré:

IMG_0472

Ha massen gjennom en sil og mål opp 0,75dl saft. Legg gelatin i bløt og sett denne til side. Ha alle de andre ingrediensene i en gryte. La blandingen tykne over svak varme. Ta gryten av platen og rør inn gelatinen. Avkjøl kremen og sett den i kjøleskapet (gjerne over natten). Etter noen timer vil kremen ha tyknet ytterligere.

IMG_0475

Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.

IMG_0538

Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

About

No Comments

Leave a Comment