Kiwimakroner

Følg denne grunnoppskriften og farg makronene grønne (jeg bruker Wilton gelefarger).

 

Kiwikrem:

4 eggeplommer

45 g usaltet smør

40 g sukker

1ts sitronsaft

0,75 dl kiwisaft (fra 3-4 kiwi)

1 plate gelatin

 

Ta ut kiwikjøttet og mos det godt sammen (bruk gjerne en kutter eller lignende). Mos massen gjennom en sil slik at du bare får saften igjen. Mål opp 0,75 dl saft. Legg gelatin i bløt og sett denne til side. Ha alle de andre ingrediensene i en gryte. La blandingen tykne over svak varme. Ta gryten av platen og rør inn gelatinen. Avkjøl kremen og sett den i kjøleskapet (gjerne over natten). Etter noen timer vil kremen ha tyknet ytterligere.

IMG_0474

Ha kremen i en sprøytepose og fyll makronene.

3

Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

IMG_0482

About

No Comments

Leave a Comment