Litt om meg

Jeg er en 27 år gammel jente fra Arendal, jobber som prosjektingeniør i Kr.sand og elsker å bake! Jeg begynte å interesere meg for å dekorere kaker i 2012. Min første dekorerte kake ble en konfirmasjonskake til min lillebror. Det var vell i grunnen min mor som fikk meg til å like kakebaking. Da jeg var liten ble jeg alltid med på kjøkkenet for å «hjelpe» mamma med å bake. Det ble vell ofte heller bare for å slikke bollen. Jeg elsker å dekorere kaker, men liker også å lage gjærbakst og andre ting. Det gøyeste er jo å lage barnekaker (barn spør jo om så mye rart) eller andre kreative kaker.

På denne bloggen vil jeg legge ut bilder og beskrivelse av de kakene/bakeverkene jeg lager. Under «lurt å ha» vil jeg legge inn bilder/beskrivelse av kakeutstyr som jeg er veldig glad i og som er greit å ha for andre som liker å dekorere/bake. «Tips og råd» vil oppdateres med ulike veiledende tips angående kakebaking. «Steg for steg» vil inneholde egne tutorials  på blandt annet blomster/dekor. Siden som inneholder oppskrifter vil stadig bli oppdatert med ulike oppskrifter som jeg er glad i å bruke. Noen av oppskriftene har jeg funnet på nettet, andre har jeg fått fra venner/familie, og noen er mine egne oppskrifter.

Gi meg gjerne kommentarer/forespørsler om ting dere liker/ikke liker ved bloggen eller tips til hva jeg kan gjøre for å forbedre den.

bilde 2

 

2 Comments

  • Kate 9. juni 2017 at 19:08 Reply

    Hei
    Kan du lage kake for barnebursdag 25 juni? Hvor mye vil det koste?

    • elca 23. juni 2017 at 12:27 Reply

      Hei! Beklager sent svar, men du havnet desverre midt i all spammen min. Ble litt sent nå, så håper du har ordnet deg noen andre som kan bake for deg :)

Leave a Comment