Ananasmakroner

Lag makroner etter grunnoppskriften her. Jeg bruker blå Wilton farge til denne makronen. Fyller med denne kremen:

 

Ananaskrem:

4 eggeplommer

45 g usaltet smør

60 g sukker

0,75 dl ananassaft (fra en ananas)

1 plate gelatin

 

Legg gelatin til bløt. Del ananasen i biten, ha den i en gryte, mos bitene med en grønnsaksmoser og kok den til den er mør.

12

Sil ananasmassen og mål opp 0,75 dl ananassaft. Ha alle ingrediensene (bortsett fra gelatinen) i en gryte.

3

La blandingene tykne over svak varme. Det er viktig at du rører hele tiden! Ta gryten av platen og rør inn gelatinen. Avkjøles og settes kaldt før den fylles i makronene. Her er den ferdige kremen (den hvite skålen):

IMG_3188

Jeg fyller kremen i en sprøytepose med Wilton tipp nr 12, og fyller makronene. Slik blir de seende ut til slutt:

4 (2)

Makronene oppbevares i fryseren. Disse tiner fort og er fine ved uventet besøk! Tines i kjøleskapet.

No Comments

Leave a Comment